Începând de astăzi, timp de 10 zile puteți profita de un nou val de reduceri din partea GSMnet.ro! În campanie sunt incluse 3700 de produse din foarte multe categorii, să dăm câteva exemple. Orice posesor de smartphone sau tablete va găsi încărcătoare, căști și handsfree-uri bluetooth, suporturi și diferite prinderi, huse, folii de protecție, dar și cabluri pentru diferite nevoi. Cei ce își petrec majoritatea timpului în birou vor observa o multitudine de accesorii USB, de la camere web la orice tip de mouse sau tastatură, căști on și over ear și chiar genți pentru transportul laptopului sau cooling pad-uri pentru răcirea acestora. Există și o rubrică pe site de unde puteți achiziționa la reduceri foarte mari carduri de memorie și memorii externe. De asemenea, cei ce caută brățări de fitness sau ceasuri inteligente nu vor fi dezamăgiți, fiind alături de alte gadgeturi (camere auto, baterii externe, gamepad-uri, modulatoare FM, boxe și multe altele), într-o categorie separată. Merită să descoperiți personal reducerile de până la 70%, însă trebuie să vă grăbiți pentru că stocurile sunt limitate!

În continuare vă facem câteva recomandări de produse pe care le puteți găsi la prețuri foarte accesibile:

Pentru că foarte mulți dintre noi ne petrecem timpul la birou, începem cu un set mouse + mousepad HAVIT, MS1007CM pe care le puteți folosi atât pentru laptop cât și pentru PC. Forma ergonomică a mouse-ului se mulează foarte bine în mână și nu veți avea semne de oboseală nici după o zi întreagă de folosire, în timp ce capabilitățile de gaming vă oferă precizie în manevrabilitate dar și personalizare pentru cele șapte butoane. Mousepad-ul cu dimensiunile de 25×25 cm beneficiază de o suprafață textilă alunecoasă, perfectă pentru mouse, par baza este antiderapantă, fixându-se foarte bine de birou.

Pentru cei ce petrec mult timp în mașină, putem recomanda modulatorul FM Borofone BC26. Acesta vă ajută să redați în sistemul audio al mașinii, muzica preferată din telefon. Tot ce trebuie să faceți este să îl conectați la priza mașinii pentru a-l alimenta și să vă conectați prin bluetooth cu telefonul, urmând a transmite prin unde FM conținutul audio din telefon, fie că ascultați muzică, podcasturi sau audiobook-uri, perfecte pentru orice drum lung. Apoi trebuie doar să setați radio-ul mașinii pe frecvența transmisă de modulator și veți recepționa sunet de calitate superioară. De asemenea, puteți să redați fișiere audio de pe stick-uri de memorie, sau puteți folosi conectorul USB pentru a alimenta telefonul sau alte dispozitive din mașină. Modulatorul poate să preia apeluri telefonice în sistemul audio al mașinii, iar interlocutorul vă va auzi foarte bine datorită microfonului incorporat. Sunt prezente și butoane ce au rol de a schimba melodia sau a modifica frecvența FM.

Un alt device foarte interesant, plasat în categoria celor ce se ocupă de service-ul gadgeturilor, însă poate fi folosit de oricine, foarte util chiar și pentru copii este microscopul digital OEM LED 50X-500X. Acesta poate fi folosit în foarte multe domenii pentru a observa subiectul în detaliu, potrivit atât pentru o insectă, cât și pentru textura obiectelor sau operațiuni de mecanică fină sau electronică. Mărește orice de la 50 de ori până la 500 de ori, beneficiind de iluminare led, suport reglabil, buton ce apropie dar și buton ce fotografiază. Alimentarea acestuia se face printr-un cablu USB.

Încheiem recomandările cu două sugestii pentru cei ce au nevoie de spațiu suplimentar sau trebuie să mute fișiere în mod frecvent. În primă fază vorbim despre mărirea spațiului de stocare al telefonului, o problemă întâlnită destul de des. Un card de memorie microSDHC de 128gb vă scapă de această problemă definitiv. Capacitatea mare de stocare e perfectă pentru a stoca poate zeci de mii de fotografii și ore intregi de filmulețe. Acesta este clasificat la clasa a 10-a de viteză, semn că viteza de scriere pe card este una foarte mare, iar transferul către PC sau alte dispozitive se va face, de asemenea, cu viteză mare. A doua soluție este cea de a transfera rapid fișiere între PC-uri sau chiar a purta la inelul cheilor în permanență un dispozitiv de stocare cu datele de care aveți nevoie. SanDisk CRUZER SPARK de 64gb este compact și vă ajută să stocați foarte multe date. Acesta beneficiază de viteze rapide atât la scriere cât și la citire, ceea ce îl face perfect pentru a transfera documente sau fotografii.

Cam atât cu recomandările noastre, însă cu siguranță nu am acoperit nevoile tuturor. Vă invităm să vă convingeți personal de reducerile masive oferite de campania Winter Games de pe GSMnet.ro.

Winter Games – Bulgareala de reduceri la GSMnet.ro
Etichetat pe:                                                                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.