Realme este un producător chinez de electronice de larg consum ce a început inițial ca un sub-brand al Oppo. În urma ascensiunii rapide, Realme a devenit o marcă independentă și în prezent ocupă locul șase în lume la vânzările de telefoane inteligente, însă acest brand se laudă și cu alte produse. În contuare vom descrie câteva ce vă pot face viața mai ușoară.

Pentru cei ce au acasă un televizor de generație mai veche ce încă își face treaba foarte bine și care nu dispune de funcții smart și nu trebuie schimbat doar din acest motiv, există o soluție: Mediaplayer Realme TV Stick 4K. El vă ajută să transformați vechiul tv într-un smart tv. Dispozitivul se introduce în mufa HDMI din spatele televizorului și se alimentează de la un port USB al televizorului, deci va fi complet ascuns în spatele acestuia. Apoi îl puteți controla complet din telecomanda dedicată. Apoi puteți reda conținut de pe principalele platorme de streaming: Netflix, YouTube, Prime Video, dar și YouTube Music, datorită butoanelor de pe telecomandă, dar și alte aplicații, datorită sistemului de operare Android și magazinului Google Play. Dispuneți și de conexiune WiFi și Bluetooth, dar și de Google Assistant cu care puteți interacționa pentru diverse întrebări, puteți seta alarme, puteți afla prognoza meteo și multe altele. Realme TV Stick 4K este la un preț foarte accesibil, fiind mult mai rezonabil să transformați un televizor vechi într-unul smart prin această metodă.

Un alt dispozitiv Realme, de data aceasta mai util în afara locuinței, poate în zone în care nu aveți o priză prin apropiere, de la care să vă încărcați dispozitivele preferate, este bateria externă Realme 3i de 10.000 mAh. Oriunde v-ați afla, această baterie externă vă poate încărca telefonul complet, de minim două ori, dar și alte dispozitive, cum ar fi căștile, ceasul sau boxa portabilă, dacă sunteți într-o drumeție. De asemenea, poate încărca simultan două dispozitive (cu o putere maximă de 12W), dispunând de două porturi USB. Realme 3i dispune de două porturi de încărcare, fie prin MicroUSB, fie prin USB Type-C și două porturi USB de ieșire prin care încărcați celelalte dispozitive. Bateria externă beneficiază de multiple protecții împotriva scurtcircuitului și suprasarcinii, iar bateria este reprezentată printr-un indicator LED.

A treia recomandare se referă la un ceas inteligent, Realme Watch 2 PRO, ce vă oferă foarte multe beneficii. Să le luăm pe rând: e foarte ușor să verificați notificările pe ceas, fără să mai scoateți telefonul din buzunar, întotdeauna îți să știi câți pași ai făcut și poți reface ruta de deplasare datorită modulului GPS. Poți, de asemenea, să monitorizezi activitățile sportive, Realme Watch 2 PRO având până la 90 de moduri de sport. Totodată, senzorul ce măsoară saturația de oxigen din sânge, dar și cel ce măsoară ritmul cardiac te ajută să ai întotdeauna control și să îți monitorizezi starea de sănătate. Autonomia bateriei de 390 mAh poate ajunge chiar și la 14 zile cu o singură încărcare, iar prețul este de nerefuzat.

Acestea dar și alte produse puteți găsi la GSMnet, distribuitor autorizat Realme în România. Poate vreți un alt model de smartwatch, sau poate vreți o pereche de căști wireless, aruncați un ochi și vedeți de ce aveți nevoie, prețurile sunt de ignorat.

Vrei produse de top la prețuri de nimic? Vezi unde!
Etichetat pe:                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.