Pe GSMnet puteți vedea cele mai noi produse din gama BLUE Power și puteți goli stocurile magazinului imediat după ce terminați de citit recomandările noastre.

Unul din produsele vedetă este bateria externă BLUE Power BBJ15 de 10000 MA. Aceasta este destinată încărcării a până la trei dispozitive în același timp, fiind echipată cu două porturi USB ce pot încărca cu 22.5W, unul Type-C ce scoate 18W și poate fi folosit cu dublu rol, și pentru a încărca bateria, dar și un conector Micro-USB ce are rol doar de încărcare a bateriei externe la 18W. Cu alte cuvinte, patru porturi, din care trei sunt ieșiri către dispozitivele dorite. Designul este unul plăcut, slim, făcând transportul foarte facil, chiar și în buzunarele gecii, dacă tot e iarnă, nefiind nevoie să purtați mereu un rucsac. De asemenea, ecranul LCD afișează informații despre procentul bateriei.

Rămânem tot la capitolul “curent în dispozitive” și vă recomandăm un încărcător de rețea, BLUE Power BCN5, ce poate încărca simultan două dispozitive, atât prin USB cât și prin Type C. Acesta este mic, perfect pentru a-l lua alături de voi în bagaj atunci când mergeți în călătorii, iar încărcarea rapidă se face la 20W. Încărcătorul vine la pachet cu cablu USB Type C ce poate fi folosit pentru o multitudine de dispozitive. Dacă sunteți un utilizator Apple, în schimb, puteți achiziționa încărcătorul BLN5, ce conține un cablu Lightning, perfect pentru orice iPhone, iPad sau chiar AirPods.

Ne mutăm puțin în mașină și descoperim un prim dispozitiv, foarte util pentru cei ce vor sa redea muzică din telefon în sistemul audio al mașinii. Modulatorul FM BLUE Power BBC26 este tot ce aveți nevoie. Modulatorul se alimentează de la priza mașinii, iar voi vă puteți conecta la el prin bluetooth, să redați conținutul audio spre modulator, acesta urmând a emite o frecvență FM pe care vă veți conecta cu radio-ul mașinii, să auziți acel conținut direct în sistemul audio al mașinii. De asemenea, aveți si două porturi USB pentru a încărca telefonul sau alte dispozitive, unul din aceste porturi având și rol de media player, putând conecta un stick de memorie ce conține muzică, dacă vă este mai ușor să redați melodiile preferate în acest fel. Totodată, pe modulator sunt prezente butoane ce trec la următoarea/precedentă melodie, dar și un buton dedicat apelurilor, putând să auziți interlocutorul în mașină, acesta auzindu-vă la rândul lui prin intermediul modulatorului datorită microfonului incorporat.

Nu trebuie să ratăm și suportul auto magnetic pentru telefon, BLUE Power BBH6. Acesta poate fi fixat pe ventilația mașinii, fiind dotat cu un magnet puternic, iar telefonul va fi “echipat” pe spate cu o tăbliță metalică ce se află în pachet, pentru a obține fixarea perfectă. Puteți așeza telefonul atât portret cât și peisaj, pentru momentele când aveți nevoie de hartă sau alte aplicații.

Voi ce accesorii folosiți cel mai des?

Vezi noile produse BLUE Power!
Etichetat pe:                            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.