Incarcatoarele Wireless au devenit o solutie facila si placuta din punct de vedere estetic, pentru incarcarea telefoanelor mobile. Disponibile acum in pachete promotionale, cu design atractiv, sunt ideale pentru a fi facute cadou, atunci cand te afli in pana de idei.


Printre cele mai importante avantaje ale incarcatoarelor wireless este usurinta in utilizare, posesorul nemaifiind conditionat de folosirea unui cablu pentru a efectua incarcarea.

De asemenea, uzura prematura datorata conectarilor si deconectarilor repetate, uneori cu neatentie, a cablului de incarcare devine astfel o problema uitată, inclusiv portul de incarcare al telefonului fiind astfel mai bine protejat. Versatilitatea acestor produse este de asemenea un atu. Incarcatoarele wireless sunt compatibile cu modele diverse de telefoane si exista chiar si variante de incarcatoare wireless auto, care inlatura de asemenea neajunsul utilizării cablurilor. In egala masura, cei care aleg incarcatoare wireless pot sa beneficieze de o incarcare mai rapida, intrucat din ce in ce mai multe astfel de produse au inclusa si tehnologia „fast charge”. Afla mai multe despre aceste produse citind articolul din Libertatea.

Sau urmareste filmuletul de mai jos:

Upgradeaza-ti smartphone-ul cu un incarcator fancy de la GSMnet.ro!
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.