Te tinem in priza oriunde, chiar si cand esti in miscare.

Cum ?

incarcator_de_urgenta

Cu incarcatorul mobil de urgenta Nokia DC-8 Original. In cazul in care sunteţi pe drum si nu dispuneti de o sursă de alimentare de curent alternativ, puteti utiliza in condiţii de siguranta aceasta sursa de alimentare de rezerva de dimensiuni reduse. In plus, puteti reincarca dispozitivul Nokia DC-8 sau puteti utiliza baterii achizitionate pe drum. Este compatibil cu o gama impresionanta de device-uri nokia, de la telefoane pana la internet tablet-uri.

incarcator_urgenta_sony

Pentru posesorii de sony ericsson, avem un produs similar si anume incarcatorul mobil de urgenta Sony Ericsson CMT-60 Blister Original.

incarcator_urgenta_philips

Philips nu se lasa mai prejos si vine cu un produs compatibil cu majoritatea dispozitivelor portabile, datorita varfurilor de conectori interschimbabile care sunt incluse in pachet. Vedeta se numeste incarcator mobil de urgenta Philips SCE2110 Blister Original.

statie_incarcare_jbl

Poti sa asculti muzica si sa iti incarci telefonul in acelasi timp cu statia de incarcare cu boxe JBL pentru 5310 XpressMusic.

Sistemul JBL On Call 5310 permite redarea melodiilor stocate pe telefonul Nokia 5310 XpressMusic, simultan cu incarcarea acumulatorului. A fost conceput ca un dock station pentru Nokia 5310 XpressMusic. Cand vorbim despre acest accesoriu calitatea si portabilitatea sunt cuvintele cheie. Acasa poate fi montat oriunde doriti, chiar si vertical, iar in vacante poate fi alimentat cu 4 baterii AA si transportat oriunde pentru a creea voie buna.

Te tinem in priza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.