Majoritatea dintre noi utilizam telefoane de tip smartphone. Usurinta de a accesa meniul, propusa de Apple, ne-au facut inca de la inceput sa ne indragostim de modele produse de aceasta companie vizionara. Uitandu-ne in spate la iPhone 4, 4S, 5 si 5S observam ca meniurile acestora sunt foarte usor de accesat chiar si cu o singura mana. De la iPhone 6 ecranele telefoanelor au inceput sa fie de dimensiuni  mai mari, avand functii mai complexe disponibile in meniu.  Dimensiunile marite ale celor doua modele: iPhone 6 si 6S atat variantele standard cat si variantele plus, l-au facut dificil de utilizat cu o singura mana.

Fiind obisnuiti cu manevrabilitatea iPhone-ului doar cu o singura mana, am devenit usor stangaci observand ca nu reusim sa folosim telefonul fara sa-l scapam. Aceasta si nu numai, ne-au condus catre  ecrane sparte, zgarieturi si alte incidente nedorite.

GSMnet.ro iti propune o folie de protectie inovatoare ce se comporta ca un al doilea ecran din sticla si are ca scop evitarea deteriorarii display-ului iPhone-ului. Smart Tempered Glass, folia cu un design revolutionar, combina acuratetea si accesibilitatea pentru a-ti oferi un plus de confort in utilizarea smartphone-ului. Integrarea celor doua butoane sensitive – BACK si SETTINGS faciliteaza manevrabilitatea dispozitivului. De acum poti utiliza dispozitivul fara a mai risca sa-l scapi, intr-un mod mai confortabil si accesand  toate elementele din meniu doar cu o singura mana.

In plus folia Smart Tempered Glass ofera protectie sporita antisoc, zgarieturi, praf si raze UV. Indrazneste sa experimentezi cu GSMnet.ro!

Smart Tempered Glass, o noua experienta tactila special conceputa pentru iPhone-ul tau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.