Ieri, 11 august, a avut loc un eveniment foarte așteptat în mediul online, Samsung Galaxy Unpacked, unde s-au anunțat noile lansări de dispozitive și telefoane Samsung.

Primul pe listă a fost Samsung Galaxy Watch 4. Un ceas ce se va bucura de noul sistem de operare, Wear, această paltformă fiind creată în parteneriat cu Google, interfața numindu-se One UI Watch. Unul din marile avantaje ale noii platforme este suportul larg pentru aplicații.

Printre noile funcții pe care le aduce Watch 4 regăsim mai mulți indicatori de sănătate, cum ar fi detectarea sforăitului, iar funcția pe care s-a pus accent foarte mult este BIA, aceasta poate măsura compoziția corpului, spunându-vă cu o precizie de 95,8% cantitatea de mușchi și grăsimile. Această măsurare se face în doar 15 secunde prin mici stimuli electrici ce călătoresc prin corp și se întorc înapoi în ceas.

La capitolul conexiune, Galaxy Watch 4 se va bucura de bluetooth, wifi și funcția opțională 4G LTE.

Ceasul este elegant și se va regăsi în două versiuni. Cel standard având o ramă virtuală pe marginea căreia puteți atinge cu degetul, iar versiunea Classic e puțin mai robustă, dar are rama fizică. Ambele versiuni au aceleași caracteristici tehnice.

Galaxy Watch 4 standard este puțin mai elegant și, în loc de o ramă fizică, are o ramă virtuală pe care o puteți folosi urmărind degetul în jurul marginii ecranului.

Precomandă oricare Galaxy Watch4 in perioada 12-26.08 si primești cadou un Încarcator Wireless Charger Duo, doar pe GSMnet.

TM Roh a povestit despre importanța securității și confidențialității în telefoanele Samsung și despre colaborarea cu Google și Microsoft pentru a optimiza aplicațiile pe dispozitivele pliabile. Samsung promite că vor exista mai mult de 50 de aplicații optimizate pentru a funcționa perfect pe telefoanele pliabile.

Noile telefoane sunt Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Să le luăm pe rând…

Principalele noutăți pentru Z Fold 3 sunt: rata de refresh pentru display-ul principal este acum de 120Hz, iar la interior avem aceeași dimensiune de 7.6 inci, acum cu o cameră sub display, prima pe orice telefon pliabil.

Aceasta este perfect ascunsă când redați conținut ce nu o folosește, ecranul devenind transparent, atunci când o folosiți. O altă noutate pentru un telefon pliabil este rezistența la apă IPX8, această certificare fiind valabilă pentru ambele modele nou-lansate.

Z Fold 3 va beneficia și de Stylus Support, alături de noi stilouri ce au capacitatea de a retrage automat vârful dacă apăsați prea tare, ecranele nefiind suficient de puternică precum sticla obișnuită. Totodată, Samsung a confirmat că nu va exista un Galaxy Note în acest an. Precizia stiloului a fost perfecționată în colaborare cu Wacom.

Pentru Z Flip 3 avem alte noutăți: ecranul exterior este mai mare, fiind mai ușor să faceți selfie-uri sau să verificați notificările.

Dacă doriți să înregistrați singur un videoclip, puteți pune telefonul pe jumătate deschis, putându-l folosi pe post de trepied.

La eveniment au anunțat și noile căști Galaxy Buds 2. Acestea au un design simplificat, noutatea majoră fiind adăugarea funcției ANC. Durata de viață a bateriei este evaluată la cinci ore cu ANC pornit și șapte ore și jumătate cu ANC oprit. Funcția de amplificare a sunetului ambiental are acum trei niveluri de amplificare. Precomanda Galaxy Buds2 in orice variantă cromatică în perioada 12-26.08 si primesti cadou husa Water Resistant si un Galaxy Smart Tag, doar pe GSMnet.

Samsung Galaxy Unpacked – am aflat de Watch 3, Z Fold 3, Z Flip 3 și Buds 2
Etichetat pe:                        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.