Alatura-te retelei noastre de reselleri si poti primi reduceri in functie de cantitatile comandate. Oferim conditii foarte fexibile de parteneriat. In acest moment reteaua noastra cuprinde peste 186 de parteneriate pe teritoriul Romaniei. Vino si tu alaturi de noi. Click aici pentru a te inscrie! 

Retea reselleri GSMnet.ro

12 comentarii la „Retea reselleri GSMnet.ro

 • aprilie 6, 2009 la 1:03 pm
  Legătură permanentă

  Nr. impresionant de reselleri. Aveti parteneriate si in alte tari? sau numai in Romania?

  Răspunde
 • aprilie 6, 2009 la 1:08 pm
  Legătură permanentă

  Mihai, in acest moment avem parteneriate si livram produse numai pe teritoriul Romaniei. Avem in plan o extindere si pentru alte tari insa nu mai devreme de anul 2010.

  Răspunde
 • aprilie 6, 2009 la 1:10 pm
  Legătură permanentă

  Eu va urez succes pentru planurile viitoare. Daca veti proceda si in alte tari cum ati procedat si in Romania, sigur veti avea succes.

  Numai bine,

  Răspunde
 • mai 24, 2009 la 12:37 pm
  Legătură permanentă

  Buna ziua. Doresc sa devin reseller comercializand produsele dvs. Ce trebuie sa fac pentru acest lucru? Deja am inceput sa comand produse. Multumesc

  Răspunde
 • mai 25, 2009 la 9:08 pm
  Legătură permanentă

  buna, eu am facut comenzi de la dvs. atat pe persoana fizica cat si pe firma. Ce trebuie facut pt. a deveni reseller si a beneficia de preturi mai mici?

  Răspunde
 • iunie 1, 2009 la 12:28 pm
  Legătură permanentă

  Pentru andrey_sylviu si shanti ,

  Am sa incerc sa detaliez conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o societate pentru a deveni resseler al firmei noastre:

  Clientii nostrii nu sunt identici.Pentru a ne face o idee despre profilul, frecventa si sumele pe care acestia le comanda este necesara o periada de 2-4 luni de colaborare inainte de semna un contract de resseler.In functie de valorile comenzilor lunare pe care un client le face, de produsele pe care le comanda, putem trage o concluzie si putem face o oferta de discounturi/categorii de produse, termene de plata, gratuitati oferite la transport, cupoane de reducere procentuale sau valorice, prioritate in onorarea comenzilor etc.
  Un motiv in plus pentru care este necesara o perioada de timp de colaborare este numarul mare de produse pe care le comercializam.Adasourile difera foarte mult de la o categorie de produse la alta si ne-ar fi imposibil sa stabilim un discount procentual unic pentru toate produsele.
  Acestea sunt conditiile care trebuiesc indeplinite, dar pe langa avantajele enumerate mai sus sunt si multe altele, cuma ar fi dreptul de a folosi detaliile si pozele de pe site-ul nostru in cazul magazinelor online, posibilitatea de personalizare a ambalajelor cu logo-ul propriu, accesul la produsele si cantitatile care urmeaza sa intre in stoc, etc.Ttotodata suntem deschisi la orice sugestii care pot imbunatatii colaborarea noastra, precum si la renegocieri periodice ale contractelor in cazul in care exista modificari in volumul tranzactiilor.
  Pentru orice alte detalii nu ezitati sa ne contactati pe email la office@gsmnet.ro sau telefonic la 0241.48.00.88-interior 4.

  Bogdan Cioroianu

  Răspunde
 • ianuarie 13, 2010 la 10:13 am
  Legătură permanentă

  salut all.as vrea sa va intreb daca aveti idee despre cupoanele de reducere,in care caz putem gasi acele cupoane,sau sa imi explicati mai detaliat despre ele,o zii buna tuturor!

  Răspunde
  • ianuarie 26, 2010 la 5:34 pm
   Legătură permanentă

   @adrian negrei
   Salut.
   Intr-adevar pe site nu sunt informatii despre aceste cupoane de reducere…insa vom remedia 🙂 .
   Cupoanele de reducere le oferim celor care fac comenzi pe luna de o valoare mai mare. De asemenea oferim cupoane tuturor clientilor care fac o comanda cu valoarea mai mare de 700 lei. Ele reprezinta defapt un discount valoric care poate fi scazut din comenzile ulterioare.

   Răspunde
 • mai 3, 2010 la 11:53 pm
  Legătură permanentă

  vreau sa devin si eu resseler si sa beneficiez de reduceri..sunt client fidel si fac comanda de pe site de aproximativ 2ani…2-3comenzi pe luna…ast un rasp..pot intra in reteaua dvs?

  Răspunde
  • mai 4, 2010 la 9:10 am
   Legătură permanentă

   @oanciamarian
   Am trimis mesajul dvs. la departamentul care se ocupa de reduceri, oferte si urmeaza sa fiti contactat. Multumim pt ca sunteti clientul nostru de atata vreme!

   Răspunde
 • ianuarie 11, 2021 la 12:45 pm
  Legătură permanentă

  Buna ziua, as dori sa devin reseller doar pentru piese gsm, piese pe care le pot vinde in platforma noastra clicgsm.ro sau doar sa pot oferi reparatia cu piesa dvs. am nevoie de un feed de piese gsm.
  Lucrez deja cu mai multi furnizori.
  Pretul cel mai bun apare primul in pretul reparatiei executate cu piesa achizitionata cel mai ieftin.
  Unele reparatii le execut cu piese de la dvs, un stoc actualizat mar ajuta sa fac mai multe reparatii cu piese oferite de dvs, sau sa vand aceste piese, Multumim.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.