Regulament oficial de acordare si utilizare al voucherelor cadou din Promotia „Bucuriile vin la Pachet!”

ORGANIZATORUL – S.C. Mobiparts S.R.L., cu sediul social in Constanta, Str. Democratiei, nr. 6 – 8, CUI RO17597656, denumit in continuare Gsmnet, acorda VOUCHERE CADOU pentru clientii sai, in scopul fidelizarii acestora, conform regulilor din prezentul regulament.

ACORDAREA VOUCHERELOR CADOU “Bucuriile vin la Pachet!”:

Organizatorul ofera un VOUCHER CADOU in valoare de 30% din valoarea produselor comandate din sectiunea „Oferta Speciala”, accesibile online la adresa http://www.gsmnet.ro/oferte-speciale, tuturor persoanelor fizice si juridice, clienti ai societatii Mobiparts Srl, in intervalul 16 Decembrie ora 16:00 si 23 Decembrie ora 10:00.

VOUCHER-ul Cadou se acorda in data de 23 Decembrie in conditiile mentionata mai sus.

VOUCHER-UL CADOU “Bucuriile vin la Pachet!” are o valoare de 30% din valoarea produselor comandate care se afla in sectiunea OFERTA SPECIALA si poarta eticheta promotiei.

VOUCHER-UL CADOU poate fi utilizat pentru achizia oricaror produse afisate pe site-ul Gsmnet.ro, in conformitate cu „Termenii si conditiile” deja existente pe site

Valabilitatea VOUCHER-ULUI CADOU este de 1 luna calendaristica de la emiterea acestuia.

VOUCHERE CADOU nu este transmisibil, cumulativ sau divizibil. Voucherul Cadou nu se poate converti in bani si nu se poate solicita contra-valoarea acestuia.

Pentru alte informatii, sesizari, posesorii de VOUCHERE se pot adresa Organizatorului la numarul de telefon 0241480088 sau pe e-mail la adresa office@gsmnet.ro.

Regulamentul Promotiei „Bucuriile vin la Pachet!” – 30% Reducere pe Voucher Cadou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.