Compania Apple a lansat in premiera, pe 24 martie, o versiune de iPhone 7 de culoare rosie. Initiativa are ca scop marcarea Zilei Mondiale de lupta impotriva SIDA si strangerea de fonduri pentru programele globale Anti-HIV, dupa cum arata disclaimer-ul de pe site-ul oficial Apple „Every purchase contributes to the Global Fund to support HIV/AIDS programs and help deliver an AIDS-free generation.”

Culoarea rosie are rolul de a reaminti populatiei faptul ca SIDA este o problema complexa si actuala, cu care se confrunta in prezent peste 36 de milioane de persoane din toata lumea, dupa cum arata statisticile Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Mai mult, Apple a modificat si culorile din App Store cat si culorile aplicatiilor de varf ale companiei. Telefoanele puse la dispozitie de producator, vin in doua variante, una de 128 GB si una de 256 GB.

iphone 7 rosu

Datorita cererii mari de accesorii GSM in noua culoare Rosie, compatibile cu Iphone 7, GSMnet.ro vine in intempinarea clientilor cu produse de top precum:

  1. Cablu de date Apple IPhone 7 Plus Remax Alien rosu – la doar 19 lei
  2. Baterie externa Powerbank 13000mA Doca D566 rosu – pret 124 lei
  3. Husa plastic Apple IPhone 7 Karl Lagerfeld KLHCP7CL1RE rosie – pret 89 lei
  4. Suport auto Apple IPhone 7 Enkay Magnetic 360 rosu – pret 34 lei

Accesorii GSM Iphone 7 rosu

 

RED HOT – IPHONE 7 – accesorii GSM rosii pentru cel mai nou model Iphone 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.