OnePlus a anunțat de curând lansarea primelor căști wireless, destinate segmentului de public ce dorește o calitate premium a sunetului. Buds Pro beneficiază de funcția de anulare a zgomotului de fond, ANC.

Dacă vom privi specificațiile anunțate de producător vedem că sunt multe puncte forte în acest nou model. De la protocolul de încărcare rapidă, Warp Charge, ce se regăsește doar la OnePlus, până la încărcarea wireless și carcasa ce poate să ofere până la 38 de ore de ascultare. Toate acestea vor confirma ceea ce OnePlus au anunțat. Într-adevăr este un produs de calitate superioară pentru cei mai pretențioși audiofili.

Când vine vorba de încărcare, majoritatea am avut experiențe neplăcute cu durata de viață ale căștilor wireless, iar durata de încărcare ne-a făcut uneori să renunțăm la ele în ziua respectivă. Warp Charge promite 10 ore de autonomie pentru o încărcare de doar 10 minute. Prin această metodă nu veți mai uita niciodată să încărcați căștile, putând să le lăsați “la curent” chiar și când sunteți în întârziere și trebuie să plecați în grabă, timp de câteva minute, până vă pregătiți, vă îmbrăcați, etc., oferind o autonomie suficientă pentru o zi de ascultat muzică sau discuții intense în apeluri.

Fondatorul Oneplus, Pete Lau, a transmis un mesaj ce descrie noul produs: “OnePlus s-a angajat întotdeauna să ofere cea mai bună experiență de utilizare posibilă prin tehnologie. Am provocat industria smartphone-urilor cu dispozitivele noastre premium și acum aplicăm abordarea Never Settle pentru sunetul pe care îl oferă OnePlus Buds Pro. Acesta este următorul nostru pas în crearea unei experiențe cu adevărat conectate pentru utilizatorii noștri.”

Pentru a oferi o experiență intensă în materie de sunet, căștile OnePlus Buds Pro beneficiază de trei microfoane ce filtrează nivelurile de zgomot de până la 40dB. Acestea analizează zgomotul de fond și îl anulează, urmând ca utilizatorul să primească în căști un sunet mai curat, melodiile se vor auzi mai clar, apelurile vor avea o profunzime mult mai bună, conversațiile fiind remarcate și de cel cu care le purtați, microfonul blocând zgomotul de fond, vocea voastră auzindu-se mult mai clar. Acestea redau sunete vii cu înalte bogate și bas buternic, datorită celor două drivere dinamice mari, de 11mm, dar și suportului Dolby Atmos.  

Construcția este una foarte plăcută, cu un design ergonomic, rotunjit, plăcut la atingere și confortabil. Disponibile în două variante, pe alb sau pe negru, cu extremitățile cromate, acestea oferă un plus de eleganță designului minimalist.

Și la capitolul conexiune aceste căști stau foarte bine, având suport pentru Bluetooth 5.2, ceea ce înseamnă un timp de răspuns foarte scurt, producătorii promițând o latență de până la 94ms, cu modul Pro Gaming, având încă o confirmare că sunt perfecte și pentru acest segmen de public, cei care se joacă foarte mult timp pe telefon, iar sunetul este esențial în titluri de tip first person shooter, acolo unde iei contact cu inamicii, iar în momentele de stealth, e necesar să auzi pașii adversarului.

Căștile OnePlus Buds Pro sunt disponibile pentru precomanda, pe GSMnet.ro, dealer autorizat OnePlus în Europa.

OnePlus lansează căștile Buds Pro, oferind calitate premium
Etichetat pe:                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.