Majoritatea posesorilor de telefoane mobile își protejează dispozitivele cu bumpere, huse de piele sau chiar de tip wallet, acestea protejând de cele mai multe ori zona colțurilor și rama. Zonele de interes, ecranul și camerele, rămân uneori expuse zgârieturilor, loviturilor, iar din acest motiv vă recomandăm să lungiți durata de viață a smartphone-urilor voastre cu foliile de protecție 3MK.

Pentru că trebuie să vă gândiți și la sănătatea dumneavoastră atunci când folosiți telefonul, cu siguranță știți că ecranul poate colecta de 300 de ori mai multe bacterii decât o toaletă publică. Bucățele microscopice din pielea moartă de pe epiderma degetelor, transpirația, sebumul și reziduurile de machiaj se acumulează pe ecran, iar căldura generată de dispozitiv este un spațiu ideal pentru dezvoltarea virusurilor, bacteriilor și ciupercilor. De asemenea, astfel de bacterii se pot transmite de la un om la altul dacă folosesc același telefon.

Sticla din care sunt fabricate foliile 3MK este tratată anti-microbian și beneficiază de un strat SilverProtection+ ce omoară peste 99% din virusuri, bacterii și ciuperci. Aceasta funcționează ca un scut 24/7 și protejează telefonul atunci când nu puteți să-l dezinfectați cum ar trebui.

Pe lângă rolul de protecție al sănătății, revenim la scopul principal al foliilor, acela de a proteja dispozitivul. Ecranul va avea o durabilitate crescută cu până la 400%, structura din straturi multiple oferind protecție suplimentară și împotriva impactului cu diverse obiecte, reducând riscul de a distruge telefonul. Reparația unui ecran necesitând mulți bani și timp pierdut.

Un alt avantaj al foliilor 3MK este acela că “se vindecă” singure atunci când sunt zgâriate, beneficiind de un strat ce repară zgârieturile minore rezultate din folosirea zilnică. Această caracteristică vă oferă o perioadă mai lungă de folosire a foliei ce va rămâne perfect clară.

Instalarea acestora se face prin aplicarea unui gel de protecție ce vine în pachet, iar folia se așează peste suprafața umedă, eliminând automat bulele de aer și particulele de praf, procedeul putând fi aplicat și de cel mai mic membru al familiei.

Mai multe detalii despre montaj puteți vedea urmărind filmulețul de mai jos:

Nu trebuie să uitați nici de zona camerelor ce poate fi și ea protejată. Aici puteți aplica foliile speciale de la 3MK pentru camerele foto, ce vă vor oferi o protecție suplimentară împotriva zgârieturilor. Știm toți că husele nu acoperă întotdeauna zona camerelor, acestea fiind ieșite uneori în relief, fiind tot timpul expuse zgârieturilor de pe suprafețele unde așezăm telefonul. Din acest motiv trebuie aplicate foliile ce sunt transparente și protejează camerele de praf sau amprente. Grosimea de doar 0.2 mm și calitatea premium a materialelor folosite garantează fotografii fără diferențe cromatice sau blur.

Foliile 3MK sunt foarte subțiri și vă oferă un scut împotriva tuturor pericolelor pe care suprafețele sensibile ale smartphone-urilor le întâmpină zilnic. După foarte puțin timp de la momentul aplicării veți uita de ele și vă puteți bucura în continuare de aplicațiile preferate și fotografii de calitate pentru mai mult timp.

Oferă protecție suplimentară telefonului tău cu foliile 3MK
Etichetat pe:                        

Un comentariu la „Oferă protecție suplimentară telefonului tău cu foliile 3MK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.