Bateriile VARTA sunt recunoscute peste tot în Europa. Calitatea acestora este oferită de cei 134 de ani de experiență în producție, iar fabrica din Germania folosește cele mai moderne tehnologii pentru acest proces.

Și în magazinul nostru veți găsi o varietate mare de produse VARTA. De la o varietate mare de baterii disponibile pentru orice dispozitive, până la lanterne, baterii externe, încărcătoare auto, încărcătoare de rețea sau chiar cabluri.

În funcție de nevoile dumneavoastră, bateriile primare sunt realizate din litiu de înaltă performanță pentru aparatele ce au nevoi speciale, cum sunt blițurile camerelor foto ce trebuie să se încarce rapid cu energie, al doilea segment îl reprezintă bateriile alcaline, ce reprezintă soluția optimă pentru toate aparatele de uz zilnic, cum sunt jucăriile, diversele periferice folosite la PC sau chiar controllerele de la consolele de jocuri video, iar a treia categorie fiind cele realizate din zinc carbon, potrivite pentru toate aparatele cu consum redus, cum sunt aparatele radio, ceasurile de birou/perete sau chiar telecomenzile.

Alte dispozitive folosesc baterii tip buton, ce se regăsesc pe diverse mărimi, în funcție de nevoia fiecăruia. Acestea se pot folosi la calculatoare, la cheile de mașină, la plăcile de bază, la dispozitive fitness, dispozitive de securitate, jucării și ceasuri.

De asemenea, cei ce au nevoie de lanterne, chiar și pentru cele mai dificile situații, pot avea încredere în produsele VARTA, destinate să reziste sub apă, sub greutatea mașinilor sau chiar căderilor de la înățime, iar aceste teste le puteți vedea realizate de colegii noștri, în clipul de mai jos.

Lanternele de putere mare ce ajung și la 1000 lumeni sunt foarte utile în situații de iluminare scăzută, având alimentare cu șase baterii AA, raza fasciculului luminos fiind de 240 iar puterea de iluminare de 14W cu patru moduri, înalt, mediu, scăzut, stroboscopic. Carcasa acesteia este realizate din aluminiu, rezistentă la căderi de la doi metri și certificare IPX4.

Totodată, în secolul tehnologiei avem din ce în ce mai multe dispozitive ce depind de curent, iar statul lângă o priză tot timpul nu este o soluție. Astfel, avem la dispoziție powerbank-urile VARTA de până la 20.000 mAh cu Quick Charge 3.0 la 18W ce ne garantează încărcarea a multor dispozitive pe tot parcursul zilei, fără să rămâneți fără energie. Bateriile externe pot fi folosite cu orice telefon sau tabletă, cu orice dock de încărcare a căștilor wireless sau a oricărui alt dispozitiv ce se poate încărca de la un conector USB sau USB Type C, putând în acest timp să urmăriți și indicatorul LED de baterie. De asemenea, puteți încărca simultan mai multe dispozitive, cum ar fi telefoanele prietenilor atunci când ieșiți la un suc. Acestea beneficiază de protecție împotriva scurtcircuitului, împotriva supra-sarcinii, împotriva descărcării sau supra-tensiunii. Puteți călători în siguranță cu ele în avion datorită certificării de zbor.

Dacă ai citit până aici, meriți o surpriză! În perioada 1 decembrie 2021 – 31 ianuarie 2022, pe GSMnet poți achiziționa produse VARTA în valoare de minim 100 lei și primești automat un voucher valoric de 15 lei, utilizabil pentru următoarea comandă. Puteți cumula cei 100 lei din mai multe comenzi plasate pe GSMnet, plasate în perioada campaniei, voucherul emițându-se în termen de 5 zile după atingerea valorii minime, putând primi doar un astfel de voucher per cont de utilizator.

Voi pentru ce folosiți produsele VARTA?

Nu rămâne niciodată fără energie, folosește VARTA!
Etichetat pe:                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.