Am introdus in contul de utilizator o noua sectiune numita „Cupoane„. In cazul in care veti primi un cupon de reducere din partea GSMnet.ro, il veti putea vizualiza si in contul dvs. Veti regasi specificata atat valabilitatea cat si valoarea cuponului.

Am introdus posibilitatea de a plasa produse care nu sunt momentan pe stoc in back-order. In momentul in care produsele reintra in stoc ele pot fi comandate direct din back-order.

Am modificat in contul de utilizator sectiunea de „Istoric tranzactii„. In acest moment aveti o statistica mai avansata a comenzilor plasate in magazin. Este multa mai vizibila starea comenzii. Au fost introduse facturile conform comenzilor efectuate si statusurile lor de plata. La fiecare comanda plasata in magazin, odata cu plecarea coletului din depozitul GSMnet.ro, veti primi un nr. de AWB ce il puteti regasi tot in aceasta sectiune.

Aveti posibilitatea sa salvati cosurile de cumparaturi pentru comenzile pe care le faceti frecvent. Mai mult decat atat, ultimul cos de cumpaturi trimis se salveaza automat in sectiunea „Cosuri salvate„.

Noutati magazin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.