Pentru că în ultimii ani piața smartwatch-urilor a crescut, Huawei a trebuit să ridice ștacheta și mai mult la cel mai recent model lansat de ei, Watch 3. Acesta aduce multe funcții inovatoare care vor schimba viitorul ceasurilor inteligente.

Ca aspect, Watch 3 a rămas la aspectul tradițional de ceas, cu cadranul rotund și carcasă cu buton pe partea dreaptă pentru funcția de “home”. Cadranul e disponibil doar pe dimensiunea de 46,2mm și 12.15mm grosime. Fără să punem la socoteală cureaua, carcasa din oțel inoxidabil și ceramică are doar 54g.

Ecranul tactil este de tip AMOLED de 1.43 inch și are rezoluția de 466×466 pixeli. Acesta este luminos, clar și răspunde foarte bine la comenzi. Suportă toate operațiile obișnuite pentru astfel de dispozitive, incluzând glisarea, atingerea, apăsarea sau menținerea apăsată. Vă recomandăm aplicarea unei folii de sticlă pentru a proteja ecranul împotriva zgârieturilor și loviturilor.

Sunt disponibile mai multe modele de curele, atât din piele, cât și din nailon sau oțel inoxidabil. Acestea sunt ușor de schimbat.

Sub “capotă”, Huawei Watch 3 se bucură de 2 GB memorie RAM și 16 GB stocare. Ceasul nu va avea întârzieri pentru executarea operațiunilor, deschiderea sau închiderea aplicațiilor. Controlul se face prin intermediul ecranului tactil, prin butonul fizic din partea dreaptă care poate fi apăsat dar și rotit pentru a naviga prin meniu.

Durata de viață a bateriei este una de aproximativ trei zile în modul Smart și 14 zile în modul Ultra. Stilul vostru de folosire va contribui activ la consumarea bateriei. Afișarea orei tot timpul pe ecran o să scadă durata de viață. Nivelul ridicat al luminozității este un alt mod prin care puteți consuma rapid bateria. Reîncărcarea se face fără fir, folosind încărcătorul magnetic cu care vine în pachet.

Watch 3 are o rezistență la apă de cinci atmosfere, asta înseamnă că suportă adâncimi de până la 50 de metri, deci nu veți avea probleme când mergeți la mare/plajă.

Cum spuneam mai sus, Watch 3 aduce noi funcții. Prima dintre ele ar fi prezența unui nou senzor de înaltă precizie pentru măsurarea temperaturii pielii. Pe lângă aceasta mai aveți și senzorul de ritm cardiac îmbunătățit, senzor de saturație a oxigenului din sânge, senzor de somn, de oboseală și de urmărire a stresului. De asemenea, ceasul detectează când vă spălați pe mâini și vă poate sugera s-o faceți mai des. Altă funcție utilă, în special pentru persoanele vârstnice este cea de detectare a căderii, ce poate declanșa o alertă către o anumită persoană.

Nu lipsesc nici modurile de antrenament care acoperă o gamă largă de sporturi, de la alergare pe traseu, la ski, golf sau drumeții montane. Detectarea automată a exercițiului este și ea foarte inteligentă. Toate aceste informații, cât și altele despre starea de sănătate pot fi vizualizate pe aplicația mobilă Huawei Health.

O funcție cu care Watch 3 se laudă este integrarea eSIM. Dispozitivul poate fi utilizat pentru apeluri și altfel de comunicații fără să aveți conectat telefonul. Această funcție vă permite să ieșiți la alergat fără să mai purtați cu voi telefonul, ceasul fiind suficient. De asemenea, puteți să stocați și să redați muzică atunci când desfășurați aceste activități. Vă recomandăm o pereche de căști bluetooth ce se pot conecta la ceas, perfecte pentru orice sport desfășurați, având și avantajul că nu le veți pierde.

Noul Huawei Watch 3 poate fi folosit independent, fără telefon!
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.