Concurs Hoverboard GSMnet

GSMnet.ro a dat startul programului „Ambasador”. Clientii si colaboratorii GSMnet.ro sunt invitati in perioada 11.12.2017 – 14.01.2018 sa devina ambasadorii nostri, bifand cele 7 actiuni prezentate in pagina campaniei – https://www.gsmnet.ro/ambasador-gsmnet

  • Vizualizare postare de concurs cu Like si Share optionale
  • Like paginii de facebook GSMnet.ro
  • Abonare la canalul de Youtube
  • Urmarire videoclip
  • Urmarire pe G+
  • Vizualizare ultimele promotii
  • Share campaniei

Toti cei care au bifat cele 7 actiuni, intr-o saptamana, intra la tragerea la sorti pentru un Hoverboard din saptamana respectiva.

Premiile constau in 5 Hoverboard-uri Smart Drift,  de 500w.

Scuterul electric Smart Drift, cunoscut si sub numele de Hoverboard, este unul dintre cele mai inovative si rapide moduri de deplasare, fiind controlat de echilibrul conducatorului. Are o autonomie de pana la 25 km, iar viteza maxima atinsa este de 12 km/h. Este destinat atat copiilor, functionand cu o greutate minima de 20 kg, cat si adultilor, deoarece suporta pana la 100 kg.

Nu se acorda contravaloarea premiului in bani si nici nu poate fi schimbat cu alt/e premiu/i. Premiul nu este transmisibil.

 

Tragerile la sorti se vor desfasura utilizand aplicatia RandomResults iar castigatorii vor fi contactati de catre Organizatorul Campaniei pentru trimiterea premiului. Mai multe despre campanie aflati urmarind filmuletul de mai jos:

 

Inscrie-te in programul Ambasador GSMnet si castiga un Hoverboard pe saptamana
Etichetat pe:    

7 comentarii la „Inscrie-te in programul Ambasador GSMnet si castiga un Hoverboard pe saptamana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.