Ziua Marinei se apropie si cum sediul central GSMnet.ro se afla la Constanta, aceasta sarbatoare marinareasca nu putea trece neobservata. Asa ca, ne-am luat inima in dinti si am transformat site-ul GSMnet.ro intr-o mare Insula a reducerilor. Am strecurat si o harta a unei comori ce poate fi deschisa cu adresa de mail a vizitatorului. „Comoara” consta intr-o Drona Parrot Airborn Night in valoare de 524 de lei, ce va fi castigata prin tragere la sorti, in data de 16.08.2016.

In aceste zile firbinti de vara, sediul Mobiparts s-a transformat intr-o mare corabie in care toata lumea s-a deghizat in pirat al viitorului. Smartpone-urile si sabiile au fost accesoriile principale ale fiecarui pirat si in loc de rom si peste pe tepusa, ne-am ospatat cu gogosi cu ciocolata si sucuri naturale. 🙂

Ce-a iesit puteti vedea din imaginile de mai jos:

via GIPHY

 

Colegul nostru Catalin, actor de ocazie si pirat de seama, a avut o problema cu bateria la telefon, ce l-a impiedicat sa prinda un Pokemon ce poposise in curtea Mobiparts. Nu-i nimic Catalin, avem noi solutia, un Powerbank DOCA nu te lasa niciodata la greu! In plus, pana pe 15.08 are 11% reducere. Iata-l pe Catalin in actiune….MOTOR:

 

 

GSMnet.ro se transforma pentru 3 zile in Insula Comorii
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.