Pe 2 octombrie GSMnet s-a alaturat campaniei filantropice initiate de vedeta Codin Maticiuc, pentru renovarea etajului 7 al Spitalului Fundeni. Astfel, am creat o pagina speciala de donatii care poate fi accesata la adresa: https://www.gsmnet.ro/fundeni. Comandand produse din aceasta pagina, vei primi un gadget fain, Transport Gratuit la intreaga comanda si satisfactia ca ai fost de ajutor. Toti banii stransi din vanzarea produselor vor merge catre Fundatia Metropolis – proiectul de renovare al etajului 7 de la Spitalul Fundeni.

Este nevoie de noi toti si de implicarea business-urilor in dezvoltarea si armonizarea sectorului social, intr-o societate cu multiple rani deschise. Sistemul sanitar, dupa cum se stie, este unul dintre cele mai „bolnave”. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care am ales sa ne alaturam initiativei.

Photo credit: Codin Maticiuc

Omul de afaceri Codin Maticiuc a scris mult pe blogul personal despre această poveste. „Intenția este de a moderniza întreg etajul. Au fost construite băi în fiecare salon și urmează schimbarea mobilierului. Pentru toate acestea este nevoie de ajutorul nostru.”

El a adaugat:„Poate unii dintre voi stiti deja, pentru ceilalti spun pe scurt: m-am apucat de doua saptamani sa renovez etajul 7 de la Fundeni, unde sunt internati copii bolnavi de cancer. De ce? Pentru ca era nevoie, pentru ca le construiesc bai în saloane, pentru ca spitalul nu are bani s-o faca, (…), pentru ca pot s-o fac, pentru ca asa e normal.”

Printre produsele aflate in aceasta campanie se afla si hansfree-ul bluetooth JABRA BT2047 ideal pentru tinutele business. Mai multe detalii tehnice despre acesta aflati urmarind filmuletul dedicat realizat de Catalin pe canalul nostru de Youtube!


Va multumim ca sunteti alaturi de noi in acest demers caritabil si daca doriti sa donati prin alte metode, aveti mai jos conturile directe ale fundatiei:
Lei: RO05 CECE B000 30RO N067 5601
Euro: RO35 CECE B000 C1EU R067 5927
USD: RO33 CECE B000 B8US D067 5799
Pentru contact direct: +40 (730) 012 644 Alin Manole, directorul fundatiei.

GSMnet pentru Fundeni
Etichetat pe:                

2 comentarii la „GSMnet pentru Fundeni

  • februarie 12, 2021 la 2:18 pm
   Legătură permanentă

   Buna ziua, o sa primiti Credit magazin pe care il puteti utiliza la comanda viitoare.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.