Mobiparts unic distribuitor GOUI in Romania

GOUI este o companie renumita de tehnologie din Arabia Saudita, specializata in productia de powerbank-uri solare si alte tipuri de incarcatoare si accesorii de top. Inovatia adusa de GOUI in produsele sale, consta in imbinarea tehnologiilor de ultima generatie pe un singur device. O sursa de lumina poate fi in acelasi timp difuzor si powerbank, cum este Goui Max Camp. Designul Army si rezistenta la apa o recomanda pentru iesiri in aer libe, sporturi outdoor, camping sau pescuit.

Un alt exemplu de gadget 3 in 1 este incarcatorul cu panou fotovoltaic si leduri ce pot fi folosite pe post de lampa. Goui Box este ideala pentru drumetii, iti lumineaza calea si te ajuta sa iti incarci telefonul sau tableta rapid si in siguranta.

Lampa Goui Nuru este un alt exemplu de device multitasking, fiind dotata cu modul de incarcare Fast Wireless 10W si afisaj led. Puteti afla mai multe despre acest produs, urmarind filmuletul de unboxing realizat de colegul nostru Catalin.

Misiunea GOUI nu se opreste insa aici. Implicarea in proiectele umanitare din Tanzania, in care peste 500 de persoane din comunitatile locale au fost racordate la panouri fotovoltaice, avand astfel acces la energie electrica, ne-a cucerit cu desavarsire.

Acest proiect umanitar in derulare, urmareste imbunatatirea calitatii vietii in Tanzania. In regiune, 75% din populatie nu este racordata la curent electric. Lipsa electricitatii afecteaza calitatea vietii, ingreuneaza accesul la educatie, creste riscul imbolnavirilor datorita folosirii petrolului lampant cat si riscul de a fi atacati de animale salbatice, aflate in cautarea hranei pe timp de noapte. Voluntarii GOUI au montat panouri solare, aducand astfel o raza de lumina si speranta in casele localnicilor.

Compania GOUI a reusit sa aduca lumina in peste 50 de comunitati, respectand-si astfel misiunea, aceea de a avea un impact pozitiv in vietile oamenilor. Panourile solare de inalta calitate, au fost instalate pentru a asigura electricitatea pentru urmatorii 20 ani, o zi de soare garantand minim 4 zile de electricitate. Acest proiect este doar inceputul, misiunea umanitara GOUI va continua in fiecare an. 

Afla mai multe despre produsele GOUI de la GSMnet.ro accesand acest link!

GOUI – Powering Life
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.