În prezent, FreeBuds Pro reprezintă vârful de gamă pentru căștile wireless in ear, iar voi trebuie să aflați ce pot face ele și de ce merită să le cumpărați.

Fiecare cască are o baterie de 55mAh, iar în carcasă veți regăsi încă 580mAh pentru a le încărca suplimentar. Atunci când folosiți funcția de reducere a zgomotului de fond veți obține aproximativ cinci ore de redare, iar când o dezactivați o să aveți până la opt ore de ascultat muzică sau convorbiri audio.

Așa cum e normal, căștile sunt făcute să lucreze în ecosistemul Huawei, aceste date putând fi obținute când sunt conectate la un telefon al brandului. Dacă folosiți un alt telefon, timpul de utilizare scade la patru ore cu reducerea zgomotului de fond, respectiv șapte ore fără reducerea zgomotului de fond. Totuși, rezultate bune.

Încărcarea este rapidă, aceasta se face în carcasă, în aproximativ 40 de minute. Puteți profita de capacitatea mare a acesteia pentru a încărca setul de căști de patru ori fără să mai conectați carcasa la încărcător, aceasta având nevoie de o oră pentru a se încărca prin USB-C. De asemenea, poate fi încărcată și wireless, dar durata crește la două ore. Puteți folosi chiar și funcția reverse wireless charging de la telefoanele premium MatePad Pro, Mate 20 Pro sau mai noi, P30 Pro sau mai noi, dar și alte branduri ce au această funcție.

Conexiunea este foarte rapidă, mai ales dacă sunteți utilizatori Huawei. Telefonul detectează instant căștile și le puteți folosi fără să ezitați. Acestea se pot conecta și la PC sau laptop, fiind nevoie să dați click pe “Add Bluetooth”, realizând împerecherea, iar apoi se vor reconecta foarte rapid de fiecare dată.

Partea cea mai bună este că puteți conecta FreeBuds Pro la mai multe dispozitive simultan, de exemplu telefonul, pc-ul, tableta, iar căștile vor detecta ce dispozitiv folosiți și de pe care încercați să redați sunet. De exemplu, dacă ascultați muzică la PC și primiți un apel pe telefon, acestea vor continua pe telefon, iar când terminați conversația se pot întoarce la redarea de muzică. Nu e nevoie să reconectați manual căștile de fiecare dată.

Acestea beneficiază și de control prin gesturi, atât prin atingere simplă, dublă sau triplă, cât și prin atingere lungă sau mișcare sus-jos. Toate aceste gesturi pot activa modul de reducere a zgomotului de fond, de accentuare a sunetelor din jur, pot controla volumul, pot opri, reda sau chiar schimba melodiile, răspunde sau închide apeluri.

Funcția de reducere a zgomotului de fond este foarte apreciată, aceasta reușind să anuleze sunete de până la 40 de decibeli, folosindu-se de un sistem de trei microfoane cu două moduri de reducere a vântului. Deși simpla introducere a căștilor în ureche are o foarte bună antifonare, atunci când activați funcția, cu greu veți mai auzi ceva.

Dar există și momente când trebuie să fiți atenți, în aceste cazuri putând amplifica sunete de fond, în acest fel puteți auzi mai bine traficul când alergați, sau discuțiile celor din jur.

Calitatea audio este una foarte bună, FreeBuds Pro folosind codecurile SBC și AAC, ce pot reda melodii chiar și pe cele mai pretențioase urechi. Acestea redau vocile clar și mediile foarte puternic.

FreeBuds Pro sunt accesibile la preț și pot fi achiziționate pe negru, alb sau argintiu.

FreeBuds Pro – cele mai bune căști wireless de la Huawei
Etichetat pe:                        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.