OnePlus, unul dintre cei mai apreciați producători de telefoane mobile, a lansat o nouă gamă de încărcătoare auto și de perete care se disting prin tehnologia avansată de încărcare și puterea mare de ieșire. Aceste produse sunt disponibile pe GSMnet.ro, distribuitor autorizat de produse OnePlus în România.

Cu o gamă largă de puteri de ieșire, începând de la 80W, trecând prin 100W și ajungând până la 160W, aceste încărcătoare sunt proiectate să ofere o încărcare rapidă și eficientă pentru telefoanele mobile OnePlus și nu numai.

De exemplu, încărcătorul de perete OnePlus 160W poate încărca telefonul mobil de la 0% la 100% în mai puțin de 30 de minute, datorită tehnologiei avansate de încărcare. De asemenea, acest încărcător este compatibil cu tehnologia de încărcare rapidă Warp Charge, care este o tehnologie proprietară a OnePlus.

Designul compact și portabil al acestui încărcător de rețea face posibilă utilizarea sa oriunde vă aflați, acasă, la birou sau în călătorii. Încărcătorul este prevăzut cu un cablu USB-C de înaltă calitate, care oferă o transferare rapidă a datelor și o încărcare eficientă.

De asemenea, încărcătorul de rețea OnePlus Quick Charge 160W este echipat cu o protecție multiplă, care include o protecție împotriva supratensiunii, scurtcircuitului, supratemperaturii și a supracurentului, asigurând astfel o încărcare sigură și eficientă pentru dispozitivele mobile.

Pentru cei care călătoresc mult, OnePlus a lansat și o serie de încărcătoare auto care se disting prin puterea mare de ieșire și compatibilitatea cu tehnologiile de încărcare rapidă. De exemplu, încărcătorul auto OnePlus 80W promite să încarce telefonul mobil de la 0% la 50% în doar 20 de minute, ceea ce face călătoriile mai lungi să fie mai ușoare.

O caracteristică importantă a acestui încărcător auto este că este dotat cu o protecție multiplă pentru a asigura o încărcare sigură și eficientă pentru dispozitivele mobile. Acest încărcător oferă o protecție împotriva supratensiunii, scurtcircuitului, supratemperaturii și a supracurentului, astfel încât să nu existe riscul de a deteriora dispozitivul mobil în timpul încărcării.

Designul compact și portabil al acestui încărcător auto îl face ușor de transportat în mașină sau în călătorii și este prevăzut cu un LED de afișare a stării de încărcare, care indică starea de încărcare a dispozitivului conectat.

Aceste încărcătoare sunt construite din materiale de calitate superioară, ceea ce le face durabile și rezistente la uzură. De asemenea, acestea sunt ușor de utilizat și transportat, fiind proiectate pentru a fi compacte și portabile. În plus, aceste încărcătoare sunt compatibile cu o gamă largă de telefoane mobile și nu numai, astfel încât pot fi folosite în multe situații.

Tu ești pregătit de o încărcare atât de rapidă?

Descoperă noua serie de încărcătoare OnePlus – performanță și eficiență de neegalat!
Etichetat pe:                            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.