Sincer sa fiu pana acum 2-3 ani nici eu nu aveam mare incredere in platile online, apeland mereu la metoda de plata  ramburs. Incet, incet am fost nevoit sa platesc si electronic, anumite site-uri acceptand doar plata online.

M-am documentat un pic asupra securitatii si am aflat ca nici o informatie legata de card nu este transferata sau stocata pe serverele epayment (procesorul nostru de carduri),  datele fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard folosind sistemul „3-D Secure”.

Mai pe romaneste: este oferita aceeasi siguranta care o ofera tranzactiile  realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

O parte din magazine online din Romania au inceput sa promoveze aceasta metoda de plata oferind reduceri la transport sau alte avantaje.  Noi facem parte din aceasta categorie.

Plata cu cardul pe www.gsmnet.ro se face dupa cum am mai spus prin epayment.ro. Acesta tocmai a devenit si mai sigur, obtinand certificare PCI DDS (un standard impus de organizatiile de carduri, inspirat din ISO 27001).

De ce il consider un lucru demn de mentionat? Pentru ca este cel mai important standard din industria platilor online,  o certificare greu de obtinut si in acelasi timp cea mai puternica dovada a securitatii un sistem de procesare.

Cumpara cu incredere folosind cardul
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.