Gsmnet.ro va ofera 3 modalitati de plata:

– 1. Plata la livrare-ramburs
– 2. Plata cu cardul bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard, AMEX, etc)
– 3. Transfer bancar (ideal pentru persoanele juridice)

Plata la livrare-ramburs

Comanda se achita reprezentatntului firmei de curierat rapid in momentul livrarii coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs. Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata transportului. Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului in sistem de plata ramburs, vizitati sectiunea Livrare si returnare de pe prima pagina a siteului.

Plata cu cardul bancar prin ePayment (Visa, Visa Electron, MasterCard, AMEX, etc)

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele GECAD ePAYEMENT. GSMnet.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata transportului. Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului in sistem de plata cu cardul bancar, vizitati sectiunea Livrare si returnare de pe prima pagina a siteului

Transfer bancar

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de GSMnet.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Originalul facturii il veti regasi in colet.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.
Nume firma: SC Mobiparts Srl
Cont lei: IBAN RO35 BTRL 0140 1202 8648 0300 , Banca Transilvania-Sucursala Mamaia, Constanta
Cod unic inregistrare: RO17597656
Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata transportului. Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului in sistem de plata transfer bancar, vizitati sectiunea Livrare si returnare de pe prima pagina a siteului.

Cum platesc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.