In campania de Black Friday 2019 de la GSMnet.ro preturile au devenit microscopice la peste 5000 de produse, reducerile ajungand pana la 99% fiind prezenta si in acest an categoria „Aproape Gratis” cu preturi incepand de la 0.01 lei. In jurul orei 17.00, la cererea clientilor, stocul a fost suplimentat cu peste 300 de produse.

In site a fost implementata cautarea cu Smart Switch ce a permis search-ul exclusiv printre produsele aflate in campania de #BlackFriday si a imbunatatit simtitor experienta utilizatorilor.

Black Friday GSMnet in media

Expunerea in mediile sociale si pe Youtube a implicat un perteneriat cu tech influencer-ul George Buhnici alaturi de care am organizat un concurs in care, GSMnet a oferit doua telefoane: un Iphone 11 si un Iphone 11 Pro.

Extragerea poate fi urmarita in clipul de mai jos:

De asemenea, George Buhnici ne-a facut o vizita la sediul GSMnet din Strada Democratiei 6-8 Constanta, unde a facut cunostinta cu intreaga echipa si a dezvaluit in premiera cateva dintre cele mai interesante produse ce urmau sa aiba preturi „microscopice” in cadrul campaniei de Black Friday. Acest clip poate fi urmarit mai jos:

In acesata campanie bloggerii ZOSO, Revoblog si Jurnal de Frumusete ne-au sustinut cu articole interesante. In presa nationala publicatiile Curierul National, TV Mania si Studentie.ro au anuntat campania de Black Friday de pe site-ul GSMnet.ro.

Pe canalele interne, Insta Storie-urile au avut peste 2000 de vizualizari in 24 de ore. Postarile de Facebook au avut un reach de aproximativ 120000 persoane si peste 7000 engagements.

GSMnet Black Friday 2019 in cifre

In infograficul de mai jos am facut un rezumat al vanzarilor de Black Friday 2019 /categorie, al comenzilor si vizitelor in site.

Cum a aratat Black Friday 2019 la GSMnet
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.