Comanda 1000000

Povestea magazinului nostru online de accesorii si componente GSM, a inceput in 2006, odata cu lansarea primei versiuni de site. Acesta este de fapt primul pas facut de GSMnet.ro in lungul drum al comertului electronic.

2015 este anul marilor schimbari. Platforma online GSMnet.ro se schimba radical, imbunatatindu-se vizibil experienta utilizatorilor in interactiunea cu site-ul. In acelasi timp echipa Mobiparts SRL se mareste si fluxul activitatii se automatizeaza. Comenzile inregistrate pe noua platforma online, incep cu comanda numarul 1.

Optimizarea noii platforme ne permite astazi sa urmarim numarul exact de comenzi plasate, de la lansarea site-ului din 2015 pana in prezent. Deoarece astazi avem putin peste 994800 de comenzi, dorim sa rasplatim fidelitatea clientilor nostri, prin premierea comenzii cu numarul 1.000.000!

Asadar, clientul care va avea ID-ul de comanda 1.000.000, ID care se va putea vedea in Contul personal / Comenzi si Facturi cat si in mailul pe care il va primi la plasarea comenzii, va avea parte de o surpriza de proportii!!!

Norocosul cu ID-ul de comanda 1.000.000 va primi garantat, fara tragere la sorti, doua premii de ultima generatie, in valoare totala de 1561 lei.

Clientul castigator va fi anuntat pe adresa de email din contul personal.

Poti fi chiar tu sarbatoritul cu comanda 1.000.000! Succes la cumparaturi. Hasta la Fiesta Baby!

*ATENTIE! Premiul se acorda doar in cazul in care comanda este onorata iar utilizatorul nu are antecedente de plasare si anulare a mai multor comenzi, in aceeasi zi!

Comanda 1.000.000 iti aduce premii de milioane!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.