Deși numele ne induce în eroare, Galaxy Buds 2 este a cincea generație de căști wireless de la Samsung, după Buds, Buds Plus, Buds Live și Buds Pro. Acest model se bazează pe un design foarte plăcut, ușor și beneficiază de noi tehnologii de anulare a zgomotului de fond. Hai să intrăm puțin în detalii…

Fiecare cască este extrem de ușoară, cântărind doar 5g, iar dimensiunile reduse le pot face greu de observat. Buds 2 pot fi cumpărate în patru variante de culoare: alb, grafit (negru), violet (lavandă) și măsliniu. Nu există elemente metalice, cum era cazul Buds Live sau Buds Pro.

Partea exterioară beneficiază de panouri pentru atingeri, permițându-vă să redați, să întrerupeți sau să derulați melodii, puteți deschide Spotify, puteți controla volumul și comunica cu asistentul vocal, Bixby.

Pentru partea intraauriculară, căștile vin echipate cu mărimea medie a vârfurilor din silicon, având în pachet și seturile mici și mari, astfel utilizatorul poate alege setul ce se potrivește cel mai bine în canalul auditiv.

Carcasa de încărcare este pătrată, având colțurile rotunjite. Materialul din care este fabricată este un plastic dur, oferă rezistență în timp și greutate scăzută, fiind ușor de purtat în buzunar.

Buds 2 acceptă încărcarea fără fir, putând fi încărcată folosind funcția Wireless Powershare de pe smartphone-urile Galaxy, dar o puteți încărca și prin conectorul USB C.

La conectivitate, regăsim cea mai recentă versiune Bluetooth, 5.2, conexiunea urmând a fi una extrem de stabilă chiar și la 10m distanță de telefon. Un alt punct forte este ușurința cu care se asociază la un smartphone, fiind nevoie doar să le scoateți din carcasă și telefonul le va detecta automat. De asemenea, acestea se opresc atunci când sunt scoase din urechi.

Calitatea sunetului este dusă la un nou nivel. Buds 2 a găsit echilibrul între bass-ul puternic și mediile clare, potrivit pentru majoritatea stilurilor muzicale, în special rock, putând auzi foarte bine separate instrumentele muzicale de voce. Dacă doriți să modificați aceste setări, le puteți personaliza după bunul plac, prin aplicația Galaxy Wearable, adăugând mai mult bass sau înalte, orice schimbare fiind simțită foarte clar.

Este prezentă și tehnologia ANC. Aceasta captează zgomotul de fond cu ajutorul microfoanelor și îl elimină, astfel încât să nu auziți nimic din exterior, putând să vă bucurați “în liniște” de muzica preferată, chiar dacă sunteți pe un bulevard aglomerat. Puteți dezactiva această funcție dacă doriți, această alegere oferindu-vă și o durată de viață mai mare a bateriei.

Și dacă tot am ajuns la baterie, Buds 2 promite aceeași autonomie ca modelul precedent, Buds Pro, adică cinci ore de redare a muzicii cu funcția ANC pornită, iar carcasa oferă mai multă baterie, având până la 15 ore suplimentare, față de 13 la Buds Pro. Cu funcția ANC oprită, căștile pot ajunge la 7-8 ore de funcționare.

Încărcarea rapidă se realizează complet în 50 de minute, pentru primele 65 de procente durează doar 20 de minute.

Noua generație de Galaxy Buds întărește poziția Samsung pe piața căștilor wireless. Buds 2 este un produs echilibrat și oferă sunet de calitate la un preț foarte bun.

Comandă Samsung Galaxy Buds2 pe orice varianta de culoare de pe GSMnet și primești cadou o husă Water Resistant și un Galaxy Smart Tag, în limita stocului disponibil.

Ce noutăți avem pe Samsung Galaxy Buds 2?
Etichetat pe:                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.