Dupa multe ore de munca am reusit sa reimplementam „Cautarea dupa model Telefon”. In noua varianta, ea functioneaza in modul urmator.

Cautarea dupa model telefon este disponibila pe pagina principala a site-ului Gsmnet.ro,  poate fi accesata  rapid in doua moduri si functioneaza in 3 pasi simpli.

cautare-model

Pasul 1 consta in alegerea Marcii telefonului cautat. La pasul doi trebuie selectat modelul telefonului pentru care cautam Piese si Accesorii. Mentionam ca, ambele campuri sunt de tip „Select” si este necesara selectarea optiunii, nu este suficient sa scriem cautarea dorita. Pasul trei consta in accesarea paginii, care contine rezultatele solicitate.

Cautare-model-Telefon-Gsmnet

Pe langa aceasta scurtatura, am creeat si o pagina dedicata, unde sunt afisate mai multe informatii, insa functionalitatea este aceeasi.

meniu-cautare

cautare-model-dedicata

Ce este nou?

1. Calitatea sporita a asocierilor, cu o marja de eroare de doar 0.85%
2. O platforma mult mai rapida
3. Actualizarea modelelor de telefon se face zilnic cu precizie de ceasornic
4. Asocierea produselor se realizeaza de 2 ori pe zi

Ce urmeaza ?

In cel mai scurt timp posibil, vom pune la dispozitia clientilor si specificatiile telefoanelor dupa care se face cautarea.

Asteptam comentarii legate de functionarea acestui modul. Nu ezitati sa ne scrieti sugestiile dumneavoastra, cele mai bune dintre ele vor fi premiate.

Cautarea de produse dupa Model Telefon a revenit pe Gsmnet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.