Toate dispozitivele electronice se bazează pe electricitate, de acolo și numele. Însă, unele pot stoca electricitatea pentru câteva ore sau chiar zile, vezi telefoanele, iar altele au posibilitatea de a funcționa o perioadă mai lungă de timp cu un consum mic de energie, cum sunt ceasurile, însă anumite dispozitive sunt făcute special pentru a putea inlocui bateriile foarte rapid și a le folosi din nou. Aici ne referim la lanterne sau alte tipuri de gadgeturi pe care le putem folosi în vârful muntelui, departe de orice priză, însă dacă avem câteva baterii în rucsac, vom fi mereu pregătiți să le înlocuim pe cele consumate și să redăm viața dispozitivului pe care îl foloseam până de curând.

Însă VARTA s-a gândit mai departe de atât, astăzi nu vorbim doar despre clasicele baterii AA sau AAA, vorbim și despre bateriile externe ce pot stoca până la 20.000 mAh și care vă pot alimenta telefoanele, tabletele, boxele portabile, căștile, poate chiar și laptopurile în condiții ce nu vă permit să fiți aproape de o priză.

De asemenea, la final vă mai spunem un secret, unul ce vă poate duce într-o excursie în Sahara.

În funcție de domeniul de activitate și de dispozitivele electronice pe care le dețineți, nevoia fiecărui utilizator poate fi alta. Am intrat deja în perioada cadourilor, iar pentru jucăriile celor mici veți avea nevoie de baterii AA sau AAA. Și pentru că trebuie să fim prietenoși și cu mediul înconjurător, cel mai bine este să cumpărați baterii reîncărcabile pentru toate dispozitivele din casă. Un astfel de set conține 4 baterii cu o capacitate mare de energie. Le puteți folosi, de asemenea, la mouse-ul sau tastatura fără fir, la telecomanda televizorului sau a altor dispozitive, la aparatele de odorizant de cameră, acestea având o perioadă lungă de funcționare cu un singur set de baterii. Desigur, trebuie să achiziționați și un încărcător pentru a le reîncărca, însă pe termen lung se va observa o economie de bani la acest capitol, mai ales în cazul jucăriilor ce vor fi “abuzate” de cei mici.

Când vorbim despre dispozitive ce au o baterie internă ce trebuie întotdeauna încărcată, cum sunt telefoanele, căștile wireless, boxele portabile, trebuie să ne gândim la soluția optimă- bateriile externe. VARTA vine cu soluția pentru fiecare utilizator, cu baterii ce dispun de o capacitate de 5000mAh, 10.000 mAh, 15.000mAh și 20.000mAh. Calculul vi-l faceți singuri, în funcție de nevoie, însă vom face un mic experiment. Dacă telefoanele din generația curentă au bateria de 4000-5000mAh, adăugăm și o pereche de căști fără fir la care încărcăm cutiuța ce stochează 500-700mAh, putem foarte bine să ne orientăm la o baterie externă de 5000mAh, acestea fiind la dimensiuni mai mici, mai ușoare și întotdeauna vor fi la îndemână, fie că le punem într-un buzunar, fie în rucsac. La polul opus avem bateria externă de 20.000mAh, aceasta fiind capabilă să încarce mai multe dispozitive sau de mai multe ori pe cele enumerate anterior. Aceasta poate încărca rapid trei dispozitive simultan, fiind foarte utilă atunci când mai mulți prieteni au nevoie de curent. De asemenea, toate modelele au protecție împotriva scurtcircuitului, supra-sarcinii, supra-descărcării și supra-tensiunii, dar și alte funcții specifice fiecărui model.

Iar pentru că VARTA iubește exploratorii, surpriza despre care v-am spus la începutul articolului se referă la un concurs în care puteți câștiga o excursie în Sahara alături de exploratorul Paul Dicu, 3 weekend-uri pe mare cu velierul la Balcik sau 50 de exemplare a cărții “Nouveau Nomad” ale lui Paul Dicul alături de o lanternă VARTA Outdoor Sports H30R Wireless Pro. Tot ceea ce trebuie să faceți este să cumpărați orice produs VARTA și să răspundeți la o întrebare pe site-ul promoției, să introduceți codul EAN și să încărcați bonul fiscal.

Voi ce aveți nevoie să alimentați cel mai des? Ce fel de baterii folosiți și la ce dispozitive?

Când te îndepărtezi de priză, bazează-te pe VARTA
Etichetat pe:                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.