Portofoliul de produse al site-ului GSMnet.ro a fost completat de gama de accesorii Ferrari. Spiritul urban al accesoriilor Ferrari este definit de materialele rezistente, cu finisaje mate sau lucioase, fiind un diferentiator de stil pentru toti cei care poarta aceasta marca extrem de moderna.

Simbolul calutului cabrat, face diferenta dintre o husa normala si una aspirationala, care confera un plus de stil detinatorului. „Prancing Horse”, simbolul celebrului brand Ferrari este un cal cabrat negru pe fond galben, insotit de literele SF (Scuderia Ferrari) uneori acesta este utilizat singur, pentru un efect minimalist.

Facand o incursiune in istorie, aflam ca initial simbolul calutului a apartinut contelui si aviatorului Francesco Baracca, un membru legendar al asociatiei italiene (ACE) Air Force din Primul Razboi Mondial, ce avea pictat pe o parte a aeronavelor sale, emblema actuala a marcii Ferrari. Baracca a murit in 1916, obținând 34 dueluri victorioase si numeroase victorii in echipa. Astfel, el a devenit un erou national, fiindu-i construit un monument memorabil. Francesco Baracca a ales ca avioanele sa-i fie reprezentate de un cal cabrat, in urma inscrierii sale in echipa „Battaglione Aviatori”, fiind recunoscut si ca cel mai bun calaret al regimentului de cavalerie. Exista mai multe interpretari pentru alegerea sa: pe de o parte, datorita faptului că familia lui nobila a fost cunoscuta pentru posesia unui numar impresionant de cai la ferma lor din Lugo di Romagna.

O alta teorie sugereaza faptul ca Baracca a copiat designul agresiv al calutului de la un pilot german care a purtat sigiliul orasului Stuttgart. Interesant, reprezentanta de automobile Porsche, din Stuttgart a imprumutat logo-ul sau, al calutului cabrat, orasului.

Pe data de 17 iunie 1923, Enzo Ferrari a castigat o cursa importanta pe circuitul Savio de Ravenna, unde s-a intalnit cu Contesa Paolina, mama lui Baracca. Contesa a cerut ca el sa poarte un cal pe masinile sale, sugerand ca acesta ar aduce noroc. Insa prima cursa la care Enzo a avut permisiunea sa foloseasca calul pe masinile Ferrari, abia noua ani mai tarziu, in 1932. Ferrari a pastrat calul negru purtat de Baracca pe avionul sau, adaugand un plus de culoare pe fundal, semnificatia locului sau natal. – Sursa Wikipedia

In prezent din gama de accesorii Ferrari, pe care o regasesti pe site-ul GSMnet.ro, fac parte huse pentru telefoane de top, de la Iphone 6 pana la Iphone X si Samsung Galaxy S8.  Vezi toate produsele cu un click aici!

 

Calutul Cabrat, legendarul simbol al gamei de accesorii Ferrari, revine in stoc la GSMnet.ro!
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.