Nu multe, pentru ca noi suntem specializati pe accesorii si componente de telefoane dar la preturi bune.
Newsletterul a anuntat deja acest lucru cu 2 zile in urma.

Primul este Hyundai MB-121, un telefon care incearca sa convinga prin fiabilitate, interfata prietenoasa si greutatea redusă. La dimensiunea de 112 x 41 x 14 milimetri, telefonul nu este cel mai mic model, dar are un design frumos, subtire cu linii suple si se potriveste confortabil in palma. Stocul este redus in acest moment, adica sub 5 bucati deci ar fi bine ca doritorii sa se grabeasca.

Despre al 2-lea am mai scris intr-un post anterior si s-a bucurat de un mare succes, parintii grijulii apreciind valoarea SAR redusa si faptul ca odrasla aflata inca in scoala primara chiar nu are nevoie de un iphone :). Nu este vorba despre nimeni altul decat  Teddyfone. Avertizarea cu cod portocaliu (stoc redus) 🙂 este valabil si in acest caz, asa ca va sfatuiesc sa nu lasati copilul sa se inzapeasca in drum spre scoala si dvs. sa nu stiti acest lucru.

Urmeaza doua telefoane de la Hyundai care se concentreaza asupra scopurilor principale ale telefonului: apeluri voce, sms-uri si inca cateva functii de baza, fara functii complicate si inutile care sa va distraga atentia de la lucrurile cu adevarat importante: Hyundai MB-105 Original si Hyundai MB-115 Original.

Cum ar fi daca ar exista un dizpozitiv modern, compact si cu trei functionalitati esentiale din lumea comunicatiei si a divertismentului? Nimic nu este imposibil . . . noul Max Onyx produs de Maxfield reuneste telefonul mobil cu un MP3-Player si Radio FM, reusind sa readuca un stil unic, avangardist si nonconformist pe piata marilor producatori de telefoane mobile.

Avem si telefoane 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.