1

Un raport publicat saptamana trecuta a demonstrat din nou cat de diferite sunt platformele Android si iOS. Nu numai ca Android are mult mai multe aplicatii gratuite decat iPhone si iPad, dar si faptul ca aplicatiile costa mai putin pe Android.

57% din aplicatiile pe care le gasim in Android Market sunt gratuite, in comparatie cu 28% din cele gasite in iPhone App Store si doar 23% pentru iPad. Doar Windows Marketplace are mai putine aplicatii gratuite decat iPad — dar cred ca foarte putina lume a auzit Windows Marketplace. Catalogul celor de la Palm – Palm App Catalog este pe locul doi din punctul de vedere al aplicatiilor gratuite cu 34%.

Din punct de vedere al preturilor practicate, rezultatele sunt interesante. BlackBerry App World, multumita clientilor sai in general din clasa corporate, se claseaza pe primul loc cu cele mai scumpe aplicatii cu o medie de $6.97, apoi urmeaza Windows Marketplace cu $5.96, iPad cu $4.65 si iPhone cu $4.01. Aplicatiile Android au o medie de doar 3.29 — si daca doriti aplicatii sub pragul de 3$, Nokia si Palm stores sunt cea mai buna varianta.

Sursa www.downloadsquad.com

Android vs iOS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.