V-ați încărcat „bateriile”? Sunteți pregătiți de noul an? Toți suntem entuziasmați că ne întoarcem la joburi! Eh, gata despre muncă, îmi cer scuze că v-am adus aminte. Să ne gândim la relaxare, nu vreți? Ce facem în pauze sau după program? Ne jucăm! Azi vom vorbi putin despre accesoriile Spirit of Gamer și despre utilitatea lor în viața unui gamer.

Pentru început, împărțim jucătorii în două categorii, având câte o „sabie” pentru fiecare tip. Unii preferă să joace cu mouse și tastatură, alții cu un controller. Cum majoritatea folosesc un laptop, recomandarea pentru tastaturi o lăsăm pentru data viitoare.

Ai nevoie de un mouse?

PRO-M4 este o alegere bună pentru orice tip de joc, fiind optimizat pentru a obține cel mai rapid timp de răspuns. Mouse-ul beneficiază de 8 butoane programabile și iluminare RGB. Sensibilitatea DPI-ului poate fi reglată între 800 și 3200. Cablul este unul lung, de 1.8m, potrivit pentru orice birou, iar conectivitatea se face prin USB. Prin aplicația dedicată puteți crea până la cinci profile ce pot fi personalizate pentru jocuri diferite sau utilizatori diferiți.

Un alt mouse dedicat jocurilor video este PRO-M8 Light Edition, acesta beneficiază de senzorul optic Avago 5050 de înaltă definiție. DPI-ul poate fi reglat în patru trepte, 800, 1600, 2500 și 3500. Mouse-ul se evidențiază și prin forma ergonomică și greutatea de doar 110g. Lungimea cablului este de 180cm, iar la capătul acestuia regăsiți un conector USB.

ELITE-M60 este deja la nivelul următor, având și o formă verticală, ideală pentru unii jucători experimentați. Aspectul este special conceput pentru a preveni tulburările musculo-scheletice. Acesta beneficiază și de șase butoane ce pot fi configurate pe cinci profile. Sensibilitatea DPI-ului poate fi reglată în șase trepte, până la 6500, cu o frecvență maximă de 1000Hz. ELITE-M60 beneficiază și de iluminare RGB personalizabilă.

Dacă se încinge atmosfera veți avea nevoie și de puțină răcire. Din acest motiv vă recomandăm și un Cooling Pad pentru laptop, ce vă oferă o experiență mai fluidă în jocuri datorită răcirii constante.

AIRBLADE 1000 RGB folosește două ventilatoare silențioase de 115mm cu iluminare RGB. Acesta beneficiază pe lateral de un controler LCD de unde puteți porni sau opri răcirea, puteți regla puterea ventilatoarelor pe cele șase trepte de viteză sau să controlați lumina RGB. Laptopul nu va aluneca de pe suport datorită plăcii de disipare fabricată din aluminiu ce este echipată cu cupole antiderapante și opritor detașabil. Suportul se reglează după necesitate cu o înclinare între 8° și 30°. AirBlade este alimentat dintr-un port USB al laptopului, nu necesită altă alimentare. 

Pentru ca mouse-ul să funcționeze în cele mai bune condiții, aveți nevoie de o suprafață special concepută. Mousepad-ul Spirit Of Gamer Ultra King Size vă oferă o „arenă” de 78 cm lungime pe 30 cm lățime și 5 mm grosime pe care să puneți chiar și tastatura, la nevoie, mouse-ul având un spațiu nedefinit pe biroul vostru, putând să zburde liniștit. Baza cauciucată îl face să se așeze foarte bine pe birou, fără să existe alunecări, iar materialul textil oferă mouse-ului cel mai bun timp de răspuns.

Am ajuns și la cealaltă categorie, iubitorii de GamePad, pentru care avem ca recomandare unul fără fir ce se potrivește nu doar pe pc, ci și pe Xbox, Switch sau PlayStation 4. Durata de funcționare cu o singură încărcare poate duce până la 12 ore, iar dacă aveți nevoie, puteți să folosiți cablul de 1.2m să îl transformați într-un GamePad cu fir. Acesta beneficiază și de conector jack de 3.5mm la care puteți conecta căștile, precum și de 16 butoane digitale și stick-uri analogice la 180° însoțite de motoare cu vibrații pentru o experiență de neuitat în timpul jocurilor.

Și pentru că trebuie să recomandăm un întreg set de care să vă bucurați, trebuie să menționăm și căștile, sunetul fiind unul din cele mai importante capitole în majoritatea jocurilor. ELITE-H30 sunt și ele compatibile cu PC, PlayStation, Xbox, Switch și se bucură de iluminare. Acestea au o impedanță de 16 Ohm, iar sensibilitatea de 97 +- 3dB, în timp ce gama de frecvență este de la 20Hz până la 20KHz. Magneții sunt fabricați din neodim, iar difuzoarele au o mărime de 50mm. Sunetul este obținut în format digital, printr-un conector USB, așa că veți avea parte de calitate ridicată, comparativ cu alte modele de căști ce au conector jack.

Și acum că sunteți pregătiți cu toate accesoriile ne mai rămâne o singură întrebare: ce jucăm?

Ai spirit de Gamer? Vezi ce accesorii ti se potrivesc!
Etichetat pe:                                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.