SiGN, un nou brand de gadgeturi si electronice ce vă transformă casa într-una inteligentă este disponibil în exclusivitate pentru România la GSMnet.ro. Producătorul a diversificat oferta de la huse sau folii de protecție pentru telefoane, până la cabluri și încărcătoare de rețea, baterii externe dar și camere de supraveghere, prize și becuri inteligente RGB. Să luăm câteva exemple:

Un prim produs foarte interesant este o stație de rețea ce poate încărca simultan până la 5 dispozitive, 4 prin fir și unul wireless. Acesta își arată utilitatea în momentul în care aveți nevoie de un singur dispozitiv care să vă încarce simultan poate două telefoane, o pereche de căști wireless și ceasul inteligent. Acest gadget le face pe toate și nu trebuie să ocupați toate prizele din casă. Stația se conectează la curent, iar apoi vă dă posibilitatea să încărcați dispozitive prin trei porturi USB, un port USB-C și o zonă de încărcare wireless cu o putere de 10W. De asemenea, în pachet veți găsi și separatoare pentru dispozitive, ce vă vor ajuta să aranjați frumos gadgeturile, nu să le puneți unul peste altul.

Pentru că nu întotdeauna suntem lângă o priză atunci când avem nevoie de curent pentru dispozitivele noastre, putem folosi bateria externă SiGN Solar Charge ce are o capacitate de 8000mAh. Aceasta beneficiază de un panou solar ce o încarcă de la razele Soarelui. Această caracteristică o face perfectă pentru călătorii, atunci când vă rupeți de civilizație și dormiți cu cortul în zone superbe din natură, însă totuși aveți nevoie de puțin curent în gadget-uri pentru a comunica cu prietenii pe rețelele sociale. Beneficiază de două porturi USB de ieșire, însemnând că puteți încărca două dispozitive simultan. Această baterie externă pe bază de lumină solară nu vă lasă la greu.

Tot la capitolul baterii externe vă mai facem o recomandare, de data aceasta vorbim despre una standard, fără încărcare solară, însă cu capacitatea de 30.000mAh și încărcare rapidă. Această baterie externă este un adevărat monstru ce poate încărca foarte multe dispozitive simultan. Sunt prezente patru porturi USB de viteză mare, 30W, un port USB Type-C cu o viteză de 65W, putând alimenta chiar și un laptop. De asemenea, și încărcarea bateriei se poate face rapid prin portul USB-C la 60W, MicroUSB la 18W sau Lightningh (5V/2.1A). Ecranul color amplasat central afișează procentul bateriei, pentru momentele când uitați să încărcați acest monstru, datorită capacității foarte mari și timpul îndelungat de care veți avea nevoie pentru a o consuma.

Și pentru că aveți întotdeauna nevoie de o pereche de căști bluetooth, cei de la SiGN au unele destinate gamerilor, un segment foarte pretențios când vine vorba despre performanța produselor, aici fiind nevoie de timpi de răspuns foarte rapizi, deci obținem calitate ridicată în orice vom asculta. Designul este conceput ergonomic, pentru a le purta perioade îndelungate fără un discomfort în zona urechilor. Acestea promit o autonomie de până la patru ore, căștile având o baterie de 40mAh, în timp ce carcasa de încărcare 400mAh, asta însemnând 5 încărcări complete, însă nu se va întâmpla să ajungeți acolo dacă după fiecare utilizare veți introduce căștile în carcasă, chiar și pentru un timp scurt, acestea încărcându-se rapid. Dacă folosiți căștile la activități sportive sau în condiții de umezeală, transpirație, ploaie ușoară, trebuie să știți că acestea sunt rezistente și au certificarea IPX4. Căștile pot fi folosite și în convorbiri telefonice sau alte aplicații de comunicare (în cazul jocurilor), având microfon incorporat. Sunt prezente și comenzile tactile ce pot prelua apeluri, porni/opri melodia sau puteți naviga la următoarea sau precedenta.

Pentru că am amintit la începutul articolului despre gadgeturi ce vă fac casa inteligentă, vă recomandăm și un astfel de produs, necesar, după părerea noastră. Cu siguranță veți avea nevoie de o cameră de supraveghere pentru exterior ce redă semnalul video la o calitate foarte bună. Această cameră poate fi montată foarte ușor pe orice suprafață, atâta timp cât puteți da două găuri. Indiferent că este perete exterior, panou de metal, sticlă sau orice alt material. Camera este construită să reziste tuturor intemperiilor și are nevoie doar de un cablu de alimentare la curent și un card de memorie ce va fi introdus în interior pentru a stoca filmările, acestea ștergându-se automat când cardul se umple, fiind o continuă buclă. Nu vă faceți griji, însă, filmările cu o importanță sporită, cele care au detectat mișcare, vor fi păstrate într-un folder separat și nu se vor șterge automat. Așa cum am spus, camera are și senzori de mișcare ce pot fi setați pentru a vă alerta atunci când se întâmplă ceva în zona respectivă, chiar și pe timpul nopții, datorită senzorilor cu infraroșu. Camera se conectează la rețeaua Wi-Fi a locuinței și poate fi accesată de oriunde, prin intermediul aplicației de pe telefon. Aceasta beneficiază și de comunicare în două sensuri cu difuzor și microfon. Asta înseamnă că veți auzi tot ce se întâmplă lângă cameră și veți putea comunica cu cei din zonă.

Voi ce utilitate îi găsiți? Să vă păzească mașina în locul de parcare? Florile din grădină? Cățelul? Lasă-ne un comentariu mai jos :).

Accesoriile SiGN sunt disponibile in Romania!
Etichetat pe:                                                        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.