Vonuo Ltd. înființată în 2012, are ca domeniu de activitate dezvoltarea, fabricarea și vânzarea de piese și accesorii GSM, la cele mai înalte standard de calitate. Vonuo se adresează în special clienților Enterprise, cărora le pune la dispoziție servicii complexe de asistență tehnică atât în perioada de Garanție cât și în Post Garanție.
Toate produsele comercializate sunt de înaltă calitate, testate riguros, în conformitate cu normele Rohs, CE și FCC. Reputația câștigată în rândul clienților, în ultimii 5 ani, a facut ca produsele Vonuo să fie preferate și recomandate de Service-uri din întreaga lume.

Mobiparts SRL în calitatea sa de unic distribuitor în România, oferă o gamă completă de Display-uri și Baterii marca Vonuo, pentru dispozitivele mobile Apple (Apple iPhone 5, Apple iPhone 5c, Apple iPhone 5s, Apple iPhone 6, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6s, Apple iPhone 6s Plus, Apple iPhone 7, Apple iPhone 7 Plus, Apple iPhone SE).
Toate piesele se ridică la standardele de calitate impuse de Producatorul Oficial și vin însoțite de certificate de conformitate, în concordanță cu normele Rohs, CE și FCC. Înainte de livrarea produselor, aceastea sunt verificate într-un Service Center autorizat, fapt care se traduce într-o rata minimă de retur, comparativ cu produsele concurente.

Lista completa de produse Vonuo este disponibila la aceasta adresa – Lista Produse Vonuo la Gsmnet

Mobiparts SRL unic distribuitor în România pentru marca Vonuo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.